Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس مجمع نمایندگان آذربایجان شرقی در مجلس شورای اسلامی آخرین وضعیت تیم‌های تراکتور و ماشین‌سازی تبریز را تشریح کرد.

محمدحسین فرهنگی در یک برنامه‌ی تلویزیونی در خصوص آخرین وضعیت تیم‌های تراکتور و ماشین‌سازی تبریز اظهار کرد: طی جلسات برگزار شده در رابطه با وضعیت تراکتور که در  مالکیت آقای زنوزی است، تصمیم بر این شد که مالکیت او در این تیم ادامه داشته باشد و منابع مالی لازم برای بازکردن پنجره‌ی نقل و انتقالات و همچنین تقویت تیم اختصاص یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ارتباط با آینده‌ی این تیم‌ها و نحوه‌ی واگذاری آنها ادامه داد: با توجه به اینکه فرآیند انتقال این دو باشگاه فرهنگی و ورزشی، زمان‌بر است بنابراین این کار در میان دو فصل پیش رو انجام خواهد شد و مالکیت فعلی نیز اقدامات مربوط به این امر را انجام خواهد داد.

وی افزود: طی جلسه‌ای که با نمایندگان آذربایجان شرقی در مجلس شورای اسلامی خواهیم داشت در مورد شکل‌گیری شرکت مستقل مس آذربایجان بحث و تبادل نظر خواهیم کرد که در صورت نهایی شدن، موضوع انتقال و حمایت از تیم‌ها به صورت ریشه‌ای حل می‌شوند و دیگر کاری با شرکت ملی مس نخواهیم داشت.

فرهنگی خاطرنشان کرد: در حال حاضر دو هیأت اجرایی برای نقل و انتقال، استقلال شرکت مس آذربایجان و مدیریت شرایط فعلی فعال هستند و استاندار آذربایجان شرقی نیز در جریان امور قرار داشته و پیگیر موضوع است.

وی به اولویت‌های هیأت اجرایی مدیریت شرایط فعلی نیز اشاره کرده و یادآور شد: باز کردن پنجره و انجام تعهدات قبلی و نیم فصل دوم تیم‌های تراکتور و ماشین سازی، از مهم‌ترین اولویت‌های این هیأت است و طبق دستور استاندار آذربایجان شرقی، منابع مالی لازم در اختیار استان قرار گرفته و باز شدن پنجره‌ی تیم و جذب بازیکنان جدید ظرف همین ماه انجام خواهد شد.

وی با اشاره به بازی اخیر تیم‌های تراکتور و گل گهر متذکر شد: این بازی نشان داد که آرامش بر تیم تراکتور سازی حاکم شده است لذا باید تلاش کنیم تا این آرامش تقویت شود.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی در رابطه با اخبار مطرح شده در مورد تغییر اسم و رقم نقل‌وانتقال تراکتور در فضای مجازی خاطرنشان کرد: طی جلسات برگزار شده چنین مواردی مطرح نشد و با توجه به اینکه شرکت ملی مس تابع دولت است بنابراین دولتمردان در این مورد این موضوع توافق کردند.

وی همچنین به مشکلات متعدد در موضوع انتقال مالکیت تراکتور اشاره کرده و گفت: یکی از مالکان قبلی تراکتور حکم توقف انتقال را گرفته بود که با ورود استاندار این مشکل برطرف شد و در مورد ماشین سازی نیز چنین مواردی وجود دارد.

وی افزود: انسجام و همبستگی خوبی در ارتباط با موضع انتقال مالکیت تراکتور و ماشین سازی بین مسیٔولان استان و نمایندگان مجلس وجود دارد و بیشتر مشکلات مطرح شده در رسانه‌ها، با برگزاری یک جلسه برطرف می‌شود که استاندار آذربایجان شرقی نیز با روحیه‌ای جدی، پیگیر رفع مشکلات این دو تیم است.

به گزارش ایسنا، فرهنگی در پایان تاکید کرد: گذر از شرایط فعلی مهم‌ترین موضوعی است که باید روی آن تمرکز کرد و موضوع انتقال را نیز پس از اتمام رقابت‌های فصل جاری انجام خواهیم داد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی ورزشی تيم فوتبال تراكتور باشگاه تراكتور باشگاه تراکتور تیم فوتبال تراکتور تیم فوتبال ماشین سازی تبریز ماشین سازی تبریز تیم های تراکتور و ماشین سازی آذربایجان شرقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۲۵۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه دهم آذربایجان شرقی در تبدیل مجوز‌های کاغذی

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان در این نشست که به منظور بررسی آخرین وضعیت تبدیل مجوز‌های کاغذی به شناسه یکتا برگزار شد گفت: بیش از ۲۳ هزار پروانه کسب کاغذی در آذربجان شرقی الکترونیکی شده که رتبه دهم را بین استان‌های کشور دارد.

بهروزی افزود: بر اساس قانون تسهیل صدور مجوزها، همه مجوز‌های کاغذی باید تا ۲۵ اردیبهشت به شناسه الکترونیکی یکتا تبدیل شوند.

وی ادامه داد: کسب و کار‌هایی که شناسه یکتا نداشته باشند بعد از تاریخ یادشده به لحاظ قانونی فاقد مجوز محسوب می‌شوند و از خدمات دولتی محروم خواهند شد.

 وی یادآور شد: فرایند تبدیل مجوز‌های کاغذی و قدیمی به شناسه یکتا از طریق مراجعه به درگاه ملی مجوز‌ها به آدرس mojavez.ir به راحتی برای صاحبان کسب و کار امکان پذیر است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی آذربایجان شرقی همچنین تعداد درخواست‌های صدور مجوز کسب و کار از دستگاه‌های اجرایی استان در درگاه ملی مجوز‌ها را بیش از ۱۳۸ هزار مورد اعلام کرد که از این تعداد بیش از ۸۴ هزار مجوز برای متقاضیان صادر شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • همسطح سازی دریچه های شبکه جمع آوری فاضلاب آذربایجان شرقی
  • بهره‌برداری از ۸۰ درصد پروژه‌های آموزشی تبریز
  • تمایل زیمبابوه به استفاده از صنعت تراکتورسازی ایران
  • تشریح وضعیت بیرانوند از زبان پزشک معالج | گلر پرسپولیس به سپاهان می رسد؟
  • تشریح وضعیت بیرانوند از زبان پزشک معالج
  • تشریح وضعیت علیرضا بیرانوند از زبان پزشک معالجش
  • تشریح آخرین وضعیت دو پروژه سرمایه‌گذاری خارجی
  • رتبه دهم آذربایجان شرقی در تبدیل مجوز‌های کاغذی
  • حضور اسکواش باز البرزی در اردوی تیم ملی دختران جوان و نوجوان